Om projektet

3 personer, 1 VW Transporter, 25 dage, 6640 km. København til Gambia.

Routemap

Det kunne næsten i sig selv være grundlag nok for en dokumentarfilm, men det er slet ikke os, som er hovedpersonerne. Det er endnu større:

Det er Pass It Forward’s roadtrip:

 

 

 

En persons 8 års beslutsomhed og fokus på en mission, kaldet Pass It Forward er blevet til virkelighed. 7 autocampere med 6 tons fodboldudstyr fra hele Scandinavian rejser fra Danmark til Banjul i Gambia.

Manden bag projektet er Dansk-gambianeren   Jack Kalefa Sanneh som besluttede sig for at give tilbage til sine biologiske rødder i Banjul. Dette ledte til denne store mission fyldt med passion og dedikering.

Danske celeberties, Christanias fodboldhold, Hip Hop bandet Suspekt og mange andre er ombord i projektet og rejser fra Danmark onsdag den 30 oktober til Gambia med fodboldudstyr, medicinsk udstyr og busser i form af de autocampere de kører derned i. Alt afleveres i Gambia og deltagerne må flyve hjem igen.

Turen går fra København over Amsterdam, hvor den danske karavane slutter sig til Amsterdam Dakar Challange 2013. Fra Amsterdam går turen til Dakar i Senegal med ca. 50 andre biler i årets Challange. Fra Dakar kører den danske flok alene til Banjul i Gambia hvor udstyr og biler deles ud.

Vi mener, at dette velgørenhedsprojekt har fortjent at blive dokumenteret, og det er vores projekt:

Christian Thomsen, Creative Producer

Magnus Ekström, Fotograf

Kristoffer Svendsen, DIT

Dette er vores foto-blog, hvor vi vil dokumentere vores tur til venner, bekendte og interesserede.